fbpx
Borska 18, 18000 Niš

Pitanja i odgovori

Bioskin Junior

Da li su Bioskin Junior proizvodi bezbedni za naše mališane?

Naši proizvodi su dizajnirani za vaše mališane. Međutim, koža bebe može biti veoma osetljiva, čak i na prirodna ulja u našim proizvodima. Uvek preporučujemo da se deo kože testira pre nego što ga upotrebite, samo kako bi ste bili sigurni da koža neće reagovati na ulja iz proizvoda. Ako koža ne reaguje u roku od 24 sata, nećete imati nikakvih problema.

Koliko će brzo koža mog deteta biti bolja?

Svaka koža je drugačija tako da nikada ne možemo odgovoriti na to pitanje uz punu garanciju. Međutim, kada je koža deteta još uvek čista, neki korisnici vide poboljšanje preko noći. Ne brinite ako se to ne desi, koži će možda trebati više vremena da se oporavi!

Bioskin

Koje proizvode treba koristiti za moju suvu i dehidriranu kožu?

Mi preporučujemo Bioskin asortiman za svakoga sa suvom kožom. Vitamini i minerali koji se nalaze u proizvodima su dizajnirani da obezbede maksimalnu hidrataciju. Koji proizvod posebno želite da koristite, zavisi od stepena vaše suve kože i koji deo tela je suv. Za jako suvu kožu preporučujemo da koristite Zeoderm kremu koja odlično rehidrira vašu kožu. Krema je takođe pogodna za one koji su skloni kožnim alergijama kao što su ekcemi i psorijaza. Za njih takođe preporučujemo korišćenje Derma spreja u kombinaciji sa Zeoderm-om, nanosite Zeoderm nakon što je koža potpuno upila Dermu sprej. Ako imate suvu kožu na licu, razmislite o korišćenju našeg Derma seruma, uz moguću kombinaciji sa Zeodermom na onim delovima kože koji trebaju dodatnu pomoć.

Topida

Da li je Topida sigurna za upotrebu tokom trudnoće?

Nikada nismo dobili nikakvu negativnu povratnu informaciju o upotrebi naših proizvoda tokom trudnoće. Međutim, ako znate da ste netolerantni ili alergični na neki od (prirodnih) sastojaka u našim proizvodima, uvek preporučujemo da se prvo konsultujete sa svojim lekarom.

Šta uzrokuje da se moje intimno područje oseća neuravnoteženo?

Osećaj svraba ili neudobnosti je vrlo česta i prirodna pojava, to je samo vaš imunološki sistem. Slab imunitet zbog stresa, fluktuacija hormona ili mnogih drugih stvari može uzrokovati sve vrste nelagodnosti u našim intimnim područjima.

Hoće li nelagodnost na mom intimnom području zauvek nestati?

Sa našim Topida asortimanom želimo vam pomoći da dobijete zdravije i uravnoteženije intimno područje. Simptomi kao što je svrbež, I dr. će se postepeno smanjiti. Međutim, kako naš imunološki sistem uvek može oslabiti, svrab može da se vrati. Samo nahranite kožu zdravim hranljivim sastojcima koje daje Topida i povratićete svoje zdravlje.

Antiac

Koje proizvode mogu najbolje iskoristiti za moju kožu sklonu aknama?

Antiac asortiman se sastoji od 4 proizvoda, dva Activ proizvoda za dubinsko čišćenje i podršku, sprej i gel serum, i dva dnevna proizvoda za svako održavanje, gel za čišćenje lica i vlažne maramice. Generalno preporučujemo da koristite Activ asortiman kada osećate da vaše lice treba intenzivniju negu, proizvodi za dnevni upotrebu se mogu koristiti u danima kada je vaša koža malo smirenija i potrebno joj je svakodnevno nežno čišćenje.

Šta čini da antiak proizvodi budu delotvorni?

Antiac asortiman je ispunjen prirodnim uljima i ekstraktima koji su dizajnirani da pomognu koži. Osim toga sadrže i klinički dokazane sastojke Skinvell DFA i ZPA plus. Ova zadnja dva sastojka imaju dokazanu sposobnost da značajno smanje bakterije povezane sa simptomima akni. Prirodna ulja i ekstrakti koji sadrže mnogo vitamina i minerala osigura će vašem licu odgovarajuće hranjive sastojke kako bi uspostavili zdravu ravnotežu.

Generalno

Da li je ovaj proizvod bezbedan za vegane?

Salkurini proizvodi ne sadrže sastojke životinjskog porekla, što ih čini bezbednim za vegane i vegetarijance.

Koliko je dug vremenski period pre nego što vidim rezultate?

Svaka koža je različita, pa se tako I brzina oporavka razlikuje. Međutim, mi smo dizajnirali naše proizvode kako bismo osigurali vidljivo poboljšanje unutar jednog životnog ciklusa kože, što traje 28 dana. Kada je reč o koži i njenim izazovima, imajte na umu da ne postoji lek preko noći. Koži je potrebno vreme da ponovo pronađe balans, plus drugi faktori koji mogu da utiču – koje druge proizvode koristite ili ste koristili, koju ishranu pratite, itd. Pokušavamo da učinimo naše proizvode što efikasnijim, pružajući vam sa sigurnošću dugoročno i održivo rešenje, ali vas molimo da budete strpljivi i uporni. Potrudite se da koristite proizvode često, nekoliko puta dnevno u početku, i da ih nastavite koristiti čak i kada vidite da se koža poboljšala. A ako smatrate da proizvodi zaista nisu pomogli, znajte da imamo garanciju za povrat novca od 30 dana.

Da li su salkurini proizvodi testirani na životinjama?

Salkurini proizvodi nisu testirani na životinjama I ne sadrže sastojke životinjskog porekla, što ih čini pogodnim za vegane I vegetarijance.

Da li se mogu svi Salcura proizvodi koristiti na osjetljivoj koži?

Jednom rečju – odgovor je da. Međutim, svaka koža je različita i posebno sa osetljivom i alergičnom kožom treab voditi računa a mi zbog toga uvek preporučujemo testiranje. Probajte ga na malom delu, ako koža ne reaguje u roku od 24 sata, možete slobodno koristiti.

ŠTA SALCURU ČINI RAZLIČITOM?

  1. Moć Prirode
    Primarna struktura naših proizvoda je 100% prirodna – na osnovu sastojaka koji su dokazali da su efikasni.
  2. Utemeljenost koloidnih rešenja
    Oponašajući prirodne telesne tečnosti, u mogućnosti smo da hranimo kožu zdravim vitaminima i mineralima mnogo lakše i brže.
  3. Mi verujemo u Regeneraciju
    Koža je veoma sposobna da se brine o sebi, sve dok uzima prave hranljivie sastojke.