BIOSKIN JUNIOR KUPKA

Kategorije: , .

BIOSKIN JUNIOR KUPKA

1,499.00 рсд

Naši proizvodi za kupanje posebno su razvijeni kako bi osigurali optimalnu negu i hidrataciju, jer kod slučajeva suve i bolne kože kupanje može biti bolan događaj pogotovo vodom i sredstvima koja dodatno isušuju kožu. Naša Bioskin Junior kupka je nežni, mlečni proizvod za negu tela prilikom kupanja. Kupka je idealna za kožu sklonu ekcemima, psorijazi, crvenilu, svrabu, alergijama i suvoj i osetljivoj koži.

Za kupanje bez suza. Naši biotehnološki prirodni sastojci neguju i hidriraju kožu lica i tela pa je ostavljaju čistom i mekanom. Kupka nije masna i jednostavna je za korištenje i samo mala količina je potrebna za dobijanje rezultata mirisne kupke i osećaja užitka.

Proizvodi za kupanje rade savršeno u kombinaciji sa našim proizvodima iz dečije linije Bioskin Junior sprejem i Bioskin Junior kremom.

OPIS PROIZVODA:

Kupka je deo Bioskin Junior linije za kupanje, napravljene za decu i bebe od 3. meseca života, koja su sklona suvoj i osetljivoj koži.
Hranljiva, nežna kupka koja smiruje suvu kožu, ne čini je preterano masnom, može pomoći kod smanjenja efekta tvrde vode olakšavajući ispiranje mineralnih taloga nakupljenih na koži.

UPUTSTVA ZA UPOTREBU:

  1. Za bebe i odojčad, ubacite 1 čep/mericu u mlaku vodu i kupajte ih kako to inače radite;
  2. Za stariju decu koristite 2-3 čepa/merice.

Sadržaj pakovanja: 300ml

SASTOJCI

U Salcuri verujemo u moć prirodnih sastojaka pa su naši proizvodi na prirodnoj bazi. Uz eterična ulja, vitamine, minerale i druge hranjive materije Vaša koža će postati jača i zdravija. U stalnoj saradnji sa timom stručnjaka stvaramo najdelotvorniju formulu koja odgovara svim tipovima kože kako bismo Vam omogućili što bolju zaštitu i pomoć. Nemamo tajne. Zato možete proveriti spisak sastojaka Bioskin Junior kupke.

Voda (Aqua), Aloe Vera (Aloe Barbadensis), Soja (Glycine max), Glicerolmonostearat, Cetostearilni alkohol, Ulje lavande (Lavandula Angustifolia), Rimska kamilica (Anthemis nobilis), Neven (Calendula officinalis), Fenoksietanol, Karbomer, Linalol.

 

ALOE VERA – Predivna je biljka sastavljena od više od 99% vode zbog čega je izvrstan hidratizator kože. Sadrži veliku raznolikost vitamina, minerala i masnih kiselina, uključujući A, 100 E, B1, B2, B3, B6 i folne kiseline, pa je jedan od retkih biljnih izvora vitamina B12. Ona takođe sadrži 20 minerala uključujući cink, bakar, kalijum, selen, mangan, kalcijum, magnezijum i gvožđe.

ULJE LAVANDE – Eterično ulje koje se dobija od cvetova ovog malog zeljastog grmlja, koristi se kao sredstvo za negu kože i za miris.

RIMSKA KAMILICA – Raste u Evropi i Aziji, za njene bele cvetove se veruje da imaju protivupalna i lekovita svojstva.

Recenzije

Još nema komentara.

Add a review